Lasergame Zaandam
€20,00
1 uur

Lasergame Zaandam

RESERVEREN
GellyBall Zaandam
€25,00
1 uur

GellyBall Zaandam

RESERVEREN
Paintball Zaandam
€25,00
1 uur

Paintball Zaandam

RESERVEREN

PBsports X-ball
voor de toernooi paintballer.

Ben jij of jou team op zoek naar een locatie om je sport te beoefenen, dan ben je bij PBsports aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het eerste veld in Nederland met een door EPBF erkend veld!

Paintball training

€50,- /mnd

incl. paint
va 8 personen
Paintball kids

20,00 pp

+100 shots
Wil je wat

speciaals aanvragen?

STUUR BERICHT

Het speelveld is voorzien van de officiële Sup’Airball toernooi bunkers en buzzer puntensysteem is van PBResult. Voor de trainingen maken wij gebruik van het  maken wij gebruik van het Target systeem.

Wil jij je skills verbeteren en op een serieuze manier met paintball bezig zijn neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Naast het (kinder) wedstrijd paintball kun je bij ons ook terecht voor GellyBall en Lasergame voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestje, familiefeest of schooluitje

Op onze outdoor/indoor locatie beschikken wij over een kantine en kleedkamer. Onze sporthal is voorzien van een opblaasbaar veld met 25 opblaasbare objecten.

Natuurlijk kan je ook terecht voor GellyBall, lasergame & paintball op locatie! Met onze opblaasbare kussens toveren wij elke locatie om tot GellyBall-, lasergame- of paintball arena.