PBsports X-ball
voor de toernooi paintballer.

Ben jij of jou team op zoek naar een locatie om je sport te beoefenen, dan ben je bij PBsports aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het eerste veld in Nederland met een door EPBF erkend veld!

Het speelveld is voorzien van de officiële Sup’Airball toernooi bunkers en buzzer puntensysteem is van PBResult. Voor de trainingen maken wij gebruik van het  maken wij gebruik van het Target systeem.

Wil jij je skills verbeteren en op een serieuze manier met paintball bezig zijn neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Naast het (kinder) wedstrijd paintball kun je bij ons ook terecht voor GellyBall en Lasergame voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestje, familiefeest of schooluitje

Op onze outdoor/indoor locatie beschikken wij over een kantine en kleedkamer. Onze sporthal is voorzien van een opblaasbaar veld met 25 opblaasbare objecten.

Natuurlijk kan je ook terecht voor GellyBall, lasergame & paintball op locatie! Met onze opblaasbare kussens toveren wij elke locatie om tot GellyBall-, lasergame- of paintball arena.

Speedsoft @ PBsports X-ball
Speedsoft @ PBsports X-ball
Speedsoft @ PBsports X-ball
Speedsoft @ PBsports X-ball